ПВЦ врати и прозорци за вашиот дом!

Изработка и монтажа на секаков вид ПВЦ столарија по пристапни цени.

Врати по ваш вкус.

Влезната врата е една од првите работи кои ја приметуваат вашите гости. Разновидноста на нашите решение ви овозможува да одберете боја и дизајн по ваш вкус, а сепак по пристапна цена. 

Автоматско мерење со мобилна апликација

Преземете ја нашата мобилна апликација за автоматски да ги измерите потребните димензии и да добиете понуда.

ПВЦ Врати

Александрија ПВЦ Лајн нуди разновиден избор на бои и дизајни за вашите врати. Нашите врвни експерти за изработка и монтажа се  со над 20 годишно искуство и спремни да ви одговорат на секое прашање.

Безбедност

Една од главните задачи на која било врата е заштита од кражби. Нашите врати стандардно опремени со заклучување од 3 и 5 точки со масивни мотори со повисока класа на безбедност.

Естетика

Нашите врати се опремени со панели од добро познати брендови, достапни во четири различни стилови: класичен, модерен, ексклузивен и економичен.

507

Функционалност

Вратите се опремени со пристапен алуминиумски праг. Пломбата со четка, монтирана на дното на појасот, штити од надворешни влијанија.

Прозорци по пристапни цени

Нашите прозорци се производи кои веќе со години покажуваат голем успех на пазарот. Имаме различни видови на прозорци, а нашите врвни експерти со над 20 години работно искуство се овде да ве насочат и да во помогнат.

ПВЦ Прозорци

Александрија ПВЦ Лајн нуди широка лепеза на прозорци. Енергетската ефикасност кај нашите продукти е со значителен квалитет и најдобар ако го споредуваме со други производи со слична цена.

Тестирани од илјадници клиенти

Нашите прозорци се докажан успех на пазарот повеќе од 20 години. Секој продукт ја следи најновата технологија.

Топлински ефикасни

Прозорецот има низок коефициент на минување на топлина Uw, коj вообичаено не ја надминува вредноста од 1,2W/m2K.

Пристапни цени

Ние ги имаме едни од најдобрите прозорци на нашиот пазар во однос на карактеристиките на цената.

Имате прашања?

Ќе ни биде задоволство да ви помогнеме во вашиот избор.

+389 70 208 335